Prado

Licht + Ventilatie en/of Beweging

Prado een jong merk, waarvan de ontwerpers de “lelijke” ventilatieventielen in onze plafonds wilde veranderen. Dit merk begon vanuit de ventilatie industrie en door samen te werken met goede licht ontwerpers uit het vak is er een fantastisch mooi product ontstaan. Een armatuur waarin licht en ventilatie tezamen zijn gekomen in een strak design!

De collectie van dit mooie merk bestaat uit verschillende armaturen zonder ventilatie, met ventilatie en/of bewegingsmelder. Rust creëren in een woning dat is de missie van Thibault Renson oprichter van Prado. Door ventilatie te verbergen in verlichting creëren we deze rust op het plafond. Inmiddels zijn ze alweer een stap verder en hebben ze deze armaturen zelfs met bewegingsmelder ontwikkeld. Hoe makkelijk vooral in de ruimtes waar we maar kort verblijven.

Een ventilatieventiel dat moeiteloos werkt met elk ventilatiesysteem.

Het geïntegreerde ventilatieventiel zuigt tot 50m³/u, is volledig onzichtbaar en ongelofelijk stil. De montagering past in elk Ø125 ventilatiekanaal. Dit gecombineerd met een LED-armatuur van hoge kwaliteit is een super combinatie!

Wilt u meer weten van dit mooie merk, wij kunnen u adviseren en zijn trots dat wij dealer mogen zijn van Prado. Neemt u ook eens een kijkje op de website van www.prado.eu en ontdek zelf de mooie collectie van dit merk.

Geef een antwoord