Over RV Style

RV Style uit Emmen is een ontwerpstudio voor lichtplannen in de particuliere woningbouw, restaurants of kleinere bedrijven. Wij maken lichtplannen voor iedereen die een woning gaat bouwen, grondig gaat verbouwen of die een restaurant of bedrijf begint.

RV Style wordt gerund door lichtontwerper Mandy Beukers-de Jonge. Zij is ingeschreven in het lichtregister onder nummer 66.153. Dit houdt in dat zij over de vereiste opleidingen beschikt en haar kennis ook actueel houdt.

Waar RV Style voor staat

RV Style staat voor verlichting waardoor je je gelukkig thuis voelt. Want verlichting draagt bij aan je geluk. RV Style wil dat laten ervaren. Het gaat hierbij evengoed om verfraaiing als om functionaliteit (het doel en het gebruik van de ruimte).

De missie van RV Style is om voor huiseigenaren uit Drenthe, Overijssel, Friesland, Groningen en Flevoland hun interieur met verlichting de uitstraling te geven die het verdient. Met als resultaat dat de opdrachtgever hier jarenlang met volle tevredenheid van geniet.

RV Style gelooft in een persoonlijke manier van samenwerken met de opdrachtgever. Kennis van zaken in combinatie met goed kijken en luisteren, leidt tot creƫren van bijzondere interieurs.

Over Mandy

Mijn naam is Mandy Beukers-de Jonge en ik ben woonachtig in Drenthe. Ik ben getrouwd met Menno. RV bestaat uit de voorletters van onze zoon en onze dochter.

Na negen jaar Koninklijke Marine koos ik voor meer thuis zijn en voor werk op de wal. Ik volgde opleidingen interieur en verlichting en heb daar mijn broodwinning van gemaakt. Sinds januari 2017 ben ik gestart met RV Style.

RV Style is een handelsnaam van Domotica Design, een vof met als vennoten mijn partner Menno Beukers en ikzelf. Domotica Design, gestart in 2009 uitgegroeid tot een succesvolle onderneming in domotica (huisautomatisering) voor de particuliere woningsector. Daarom richt ook RV Style zich op lichtplannen voor de particuliere sector.

Een prachtige markt. Ik zie namelijk mensen met de mooiste woningen nog steeds met een standaard bestektekening waarbij een verlichtingspunt midden in de woonkamer hangt op een plek waar de mensen niet eens zitten. Met RV Style laat ik beleven hoe dat ook anders kan.