Woonhuis Nijeveen

In oktober 2021 zijn wij benaderd om de draadloze domotica in de woning te updaten omdat deze was verouderd, tevens kregen de bewoners een nieuw spanplafond en hier wilde ze graag een lichtplan voor hebben.

Na een prettige kennismaking zijn wij gaan kijken wat er mogelijk was om dit binnen een bepaald budget te kunnen realiseren.
In dit geval hebben wij gekozen voor een draadloos systeem met een HUE bridge. Wij zijn begonnen met het verwijderen van alle oude componenten en hebben deze vervangen door nieuwe dimmodules. Tevens hebben wij de inloopkast, ouderlijke slaapkamer, hal en badkamer voorzien van nieuwe verlichting en schakelaars.

In maart 2022 was het dan zover het nieuwe spanplafond kwam er in.
In goed overleg met deze partij hebben wij het lichtplan op een juiste manier kunnen plaatsen.