Werkwijze

Nieuwe woning en bestaande woning
Wanneer er een nieuwe woning voor je gebouwd wordt, wat is dan het goede moment? Het antwoord: zodra je tekeningen van de nieuwbouwwoning hebt, kun je bij RV Style aankloppen voor een lichtplan.
Wil je de verlichting van een bestaande woning aanpakken, maar dan goed? RV Style adviseert met een doordacht persoonlijk lichtplan.

Mandy Beukers: “Om een goed lichtplan te maken, kom ik altijd bij je thuis. Daar maak ik kennis met je smaak en je manier van leven. Hier stel ik vragen over en we bespreken tegelijk mijn werkwijze. Dit alles neem ik mee om het lichtplan op alle punten passend te maken.”

RV Style werkwijze

  • Intakegesprek op locatie/showroom. We bespreken je wensen, de technische mogelijkheden en het budget. Dit doen wij aan de hand van tekeningen en/of plattegrond.
  • Vlekkenplan, waarin geschetst is waar algemene functionele en waar sfeerverlichting gewenst is.
  • Lichtplan, een plattegrond waarop de posities van de verschillende soorten licht zijn ingetekend. Daarnaast worden ook het type armaturen aangegeven zodat een duidelijk beeld ontstaat van wat waar komt.
  • Presentatie op papier met de voorgestelde armaturen en het effect van deze verlichting.
  • Overzicht met de specificaties van alle armaturen, lichtbronnen en andere benodigdheden. Ook ontvang je hiervan een offerte.
  • Wanneer je het lichtplan hebt goedgekeurd, ontvang je een tekening met maatvoering.
  • Dit is een fantastisch middel voor aannemer, installateur/elektricien, die de uitvoering op grond hiervan in handen nemen. Zij kunnen voorbereidingen treffen, zoals sparingen maken in het plafond volgens tekening voor inbouwspots, en uiteindelijk de armaturen plaatsen.

Contact opnemen
Meer weten over RV Style lichtadvies? Neem dan vrijblijvend contact op.

Offerte op maat
Voor een lichtplan ontvang je een offerte op maat, aansluitend op de ruimtes, behoeftes en wensen.