Lichtplan

Binnen tien seconden voel je je ergens meer of minder thuis. Verlichting speelt hierin een onderschatte rol. Licht doet namelijk heel veel met ons. We hebben licht nodig om te leven, we hebben goed licht nodig om gezond en prettig te leven.

Passend lichtplan
Vele vele uren verblijven we binnen de eigen muren. Thuis. En thuis moet het licht helemaal bij je passen. Wat is het heerlijk om dit goed voor elkaar te hebben! Dankzij een lichtplan heb je dat.
Jarenlang blijf je dag en nacht plezier houden van de keuzes die je nu maakt. Alles op elkaar afgestemd, goed geregeld en goed te regelen. Op basis van je eigen smaak, jouw/jullie wensen en behoeften en onze kennis.

Dankzij het lichtplan weet je welk type licht wáár moet komen en welke armaturen en lichtbronnen nodig zijn. Samen komen we tot iets wat fraai en passend is.

Functie en sfeer
Een goed doordacht lichtplan gaat verder dan hier en daar een decoratief armatuur. Het draait om de ideale posities, het samenspel tussen alle elementen, de sterkte, de kleur, techniek en bedieningsgemak. Je verbetert er het comfort, de beleving en de functionaliteit mee.

Laat RV Style zijn licht schijnen op jouw woning. RV Style verstaat de kunst om de juiste balans te creëren tussen sfeer- en functionele verlichting. Door middel van licht maken we van de ruimte helemaal je thuis.