Lichtontwerp Coevorden

In het verbouwproject van deze woning te Coevorden mochten wij meedenken over het lichtontwerp en domotica voor de woning en de tuin. De opdrachtgevers woonde al geruime tijd in de woning en hadden besloten om een behoorlijk stuk bij te laten bouwen om zo meer ruimte te creƫren.

Dit zijn de eerste foto’s tijdens de verbouwing. Gekozen voor een mooie lichtlijn langs de gordijnen en eens een wat andere aanpak in het toilet.

Woonkamer en TV kamer de blikvangers in deze zijn de Mirrorballs. En mocht je niet van spotjes houden zoals deze bewoners, hebben we hier een prachtige oplossing voor gevonden door deze helemaal weg te werken in het plafond.

Een klein overzicht van het lichtontwerp in de tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *